Vlees en Gevogelte

Het braden van varkensvlees
Zet de branders in de hoogste stand en verwarm de grill 3 tot 5 minuten voor met de kap gesloten. Til de kap op, leg het varkensvlees op het rooster en braad het totdat het dichtgeschroeid is. Verlaag de warmte naar medium en braad het vlees totdat...
Het braden van gevogelte
Zet de grillbranders in de hoogste stand, sluit de kap en verwarm uw grill 2 tot 3 minuten voor.
Til dan de kap op, verlaag de warmte naar medium en braad het gevogelte direct boven de branders totdat het gaar is. Het vel van gevogelte is vet,...
Het braden van hamburgers en worstjes
Zet de branders in de hoogste stand, sluit de kap en verwarm uw grill 3 tot 5 minuten voor.
Open de kap en leg het vlees op het rooster direct boven de branders. Braad het vlees aan beide kanten, totdat het dichtgeschroeid is. Verlaag de warmte...
Het braden van steaks en koteletten
Zet de branders in de hoogste stand, sluit het deksel en verwarm de grill 3 tot 5 minuten voor. Open de kap en leg het vlees op het rooster direct boven de branders. Braad het vlees aan beide kanten, totdat het dichtgeschroeid is. Verlaag de warmte...